Смажені пиріжки з кабачковою начинкою

Автор: richinna 21 Сентября 2015
Смажені пиріжки з кабачковою начинкою
Кабачки,взагалі, універсальний і нейтральний овоч з якого можна приготувати багато різних страв,і солодких, і солоних... а також зробити начинку для пиріжків.

Потрібно:

  • Кабачок або цукіні 1 кг
  • Цибуля 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Кріп 2 ст. л.
  • Часник 2-3 зубч.
  • Сіль,перець за смаком
  • Яйці курячі(варені) за бажанням
Кабачки потерти на тертушці з великими вічками або нарізати кубиком.
Проварити кабачки в підсоленій воді 4-5 хвилин.
На сковороду влити 1 ст.л. олії і додати цибулю порізану кубиком.
Додати потерту моркву.
Кабачки відкинути на сито і віджати.
Цибулю з морквою припустити на олії.
Додати відварені кабачки.
Тушкувати 2-3 хвилини помішуючи.
 Додати кріп.
Часник подрібнити ножем або вичавити через прес.
В кінці до тушкованих овочів додати часник.,перемішати та вимкнути вогонь.
Остудити начинку для пиріжків з кабачків.

За бажанням можна додати порізані варені яйця, якщо пиріжки не мають бути пісними.
Замісити їдеальне швидке і пісне тісто для пиріжків. Хто ще не смажив пиріжки на такому дріжджовому тісті - РЕКОМЕНДУЮ!
Кабачки вимішати з вареними яйцями.
Зліпити пиріжки і приплюснути їх.
Смажити пиріжки з кабачковою начинкою на повільному вогні з обох боків.
Я смажу пиріжки на дуже повільному вогні і з малою кількістю олії, вони більше печуться ніж смажаться)))
Пухкеньке і мякеньке тісто в пиріжках з кабачками і вареними яйцями фотографія не може передати. 
Як на мене, в пиріжках головне тісто, а начинка може бути люба за вашим смаком. Пиріжки з кабачковою начинкою теж смачні і цікаві, особливо коли крім кабачків більше нічого немає))))))




Смачного!
55

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 21 Сентября 2015
# 0

Хто б мені насмажив  Я вот смотрю, начинка у тебя такая же, как у меня с капустой. И в борще ты капусту кабачком заменяла. Иннуш, а по вкусу она похожа на капустную? У нас что-то кабачки уже на исходе, может найду малюпусенький... 

richinna 21 Сентября 2015
# 0

Я капусту с яйцами в блиины заворачиваю http://www.chef.com.ua/recepty/Zakuski/kapustka-v-blinah-ili-nalistniki-s-kapustoj-i-yajcom-2199.html#.VgAg1VYyWWw
С кабачком похожая, но только кабачок не имеет такого выраженого запаха,вкусно и сочно,короче

Emerald 2 Октября 2015
# 0

сделала как по рецепту. только добавила шампиньонов. очень понравилось. хороший рецептик

richinna 2 Октября 2015
# 0

Рада,что понравились! Спасибо и на здоровье!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем в духовке блюда из свеклы бутерброд видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка котлеты коул слоу куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка молодая капуста овочі овощи огурцы омлет печень помидоры редис рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из свеклы салат коул слоу салат со свеклой свекла свиний стейк сендвич синие стейк стейк из свинины стейк на ксточц суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014