Ингредиенты
- капуста молода — 1 середній качан
- сосиски 250 г.
- цибуля ріпчаста 1-2 шт.
- часник(зубчики) 2 шт.
- томат-паста 2 ст. л.
- олія для смаження
- сіль та чорний мелений перець за смаком
Капусту наріжте кожну половину зручним для вас способом.
Цибулю наріжте дрібними кубиками. Розігрійте у сковорідці олію ,всипте цибулю і пасеруйте протягом 3-5 хвилин, до легкої рум'яності.
Додайте капусту до цибулі , акуратно все перемішайте і обсмажуйте капусту з цибулею протягом 3-5 хвилин, накривши кришкою, поки капуста не стане м'якою.
Сосиски обсмажте на сковорідці, нарізавши невеликими кружечками.
Додайте до капусти томатну пасту, в концентрованому вигляді або розведену водою. Перемішайте і тушкуйте капусту ще 2 хвилини.
Додайте обсмажені сосиски до капусти , перемішайте і тушкуйте капусту з сосисками ще 1-2 хвилини, після чого зніміть з вогню.
Комментарии
следить за комментариямиШвидко і смачно — саме те, що треба в таку неймовірну спеку! З дитинства люблю цю страву!
Дякую,Женя В мене ця страва асоціюється з дитинством)))
Нам така капуста дуже смакує з мисливською ковбаскою