Така от запіканочка вийшла із цвітної капусти, яєць та фаршу
Ингредиенты
- Фарш свинний 500 г
- Цибуля 1-2 шт.
- Капуста цвітна 1 суцвіття
- Яйця курячі 4-5 шт
- мука цільнозернова 1 ст.ложка
- Молоко 100 мл
- Сир твердий 100 г
- Сіль, перець за смаком
Цибулю порізати на кубики, додати до фаршу, посолити-поперчити, добре вимішати. Можна додати також зелень, яку любите. Деко змастити олією і викласти фарш на дно.
На фарш викласти відварені в солоній воді суцвіття цвітної капусти.
Зверху знову трошки солі-перцю.
В мисочці змішати яйця, молоко, цільнозернову муку і, звичайно - сіль-перець!
Залити всю композицію яєчною сумішшю і зверху натерти смачний твердий сир. Запікати в духовці 40 хвилин при температурі 180 градусів.
Результат на тарілці. Смачного!
Комментарии
следить за комментариями, традиційно готую з картоплею! А тут зміна одного інгрєдієнта на капусту з яйцем і нова страва
Дякую за рецепт
І дієтичніше!
Смачна страва!
Дуже смачно, і приправити спеціями, які любиш!
Идеальное блюдо на ужин!
А если останется с ужина — можно и наработу в коробочке. Я брала, всем понравилось...