Зрази гарбузово-картопляні або зрази з м'ясо-грибною начинкою

Автор: richinna 10 Февраля 2013
Зрази гарбузово-картопляні або зрази з м'ясо-грибною начинкою

Дуже смачні зрази-пиріжки з начинкою.
А також хочу звернути Вашу увагу на соус,він тут просто зобов'язаний бути присутнім!
... дуже добрісичкий))))))

Переводчик  Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!

 

 

 

Тісто:
Картопля варена- 300г
Гарбуз печений(варений)-200г
Яйце-1шт.
Сіль,перець,французькі трави.
Борошно для посипки- біля 1склянки.

 

 

 

Охолоджені овочі перетерти в блендері або через сито.

Додати яйце та спеції. Все перемішати до однорідної маси.
Якщо Ви переймаєтесь тим, що тісто розповзеться, можете додати до овочевої маси 2-3 ст.л. борошна.


Начинка:
Гриби(маслюки морожені) 150г
Цибуля-1шт
М'ясний фарш-100г
олія -2ст.л.
Гриби з цибулею подрібнити.
Смажити на олії 5 хвилин, додати фарш і смажити ще 3 хвилини під кришкою.
Я не додаю борошно до тіста, але використовую його при формуванні зразів.

Беру частину тіста, обкатую його в борошні, ділю на частини. Можна брати порційно.


 Беру частину тіста, обкатую його в борошні, ділю на частини. Можна брати порційно. 

формую зрази чи пиріжки з начинкою )))
Придаю їм форму, трохи притискаю і збиваю докупи за допомогою широкого леза ножа.

Смажу пиріжки в олії(1 ст.л.) на повільному вогні і сковорідці для млинців.

А поки готуємо свіжий і легкий соус.

Соус:
Петрушка-1 пуч.
оливкова олія-3ст.л.
часник-3 зубч.
сіль-0,5 ч.л.
сік лимона- 1,5 ст.л.
щіпка цедри лимона
вершки(сметана)-150г 

Ось такі золотисті зрази з начинкою в мене вийшли.



Дуже смачні і ситні пиріжки!
А соус мммммммммммм...

Смачного!

119

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
julinka 10 Февраля 2013
# 0

Инночка — вкуснятина!!!!!!!!!

richinna 10 Февраля 2013
# 0

forum 10 Февраля 2013
# 0

У Инны настолько отличается кухня от той, которой пользуюсь, употребляю, что я уже устал придумывать вкус ее шедевров))) надеюсь, скоро попробую, чтоб более объективно оценивать ее творения... Очень аппетитно +5... Умничка!

julinka 10 Февраля 2013
# 0

да, Инна такая выдумщица, тоже хочу попробовать готовить по ее рецептам

richinna 10 Февраля 2013
# 0

Ты еще не готовила по моим рецептам? 

julinka 10 Февраля 2013
# 0

стыдно признаться,но нет, но обещаю

julinka 10 Февраля 2013
# 0

не Инусь, я вру, готогвила Мясо "вишнёво-лавандовое" с кисло-сладким соусом, только без лаванды

Zmeychka 10 Февраля 2013
# 0

Не перестаю удивляться твоей фантазии! ))) Если вдруг наступит творческо-кулинарный кризис, буду знать к кому обращаться за идеей!))) 

richinna 10 Февраля 2013
# 0

обращайся,помогу чем смогу.... хотя сомневаюсь,что он у тебя настанет

Zmeychka 10 Февраля 2013
# 0

всякое может быть 

Marsella 16 Февраля 2013
# 0

Ну скажи мне, Иннуш, борошно точно нужно?  м?

richinna 16 Февраля 2013
# 0

ну... переходи на овсяную муку или кукурузную, или крахмал 

Marsella 16 Февраля 2013
# 0

Они все равно напоминают борошно  Стараюсь все-таки миновать.. 

richinna 16 Февраля 2013
# 0

Значит тебе лучше эти, там точно без муки можно
http://www.chef.com.ua/recepty/konkurs_shchedraya_osen/zrazy-risovo-kartofelnye-s-nachinkoj-i-appetitnym-sousom-4945.html

Marsella 16 Февраля 2013
# 0

Вот! Я их в КК и взяла. Только без ржаной муки. 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014