Сьогодні на сніданок йогурт домашній! Згідно рецепту виробника закваски, я підігріла молоко, додала закваску, ретельно перемішала, перелила у термос і поставила у тепле місце згідно інструкції.
На ранок у мене був йогурт
Далі - справа смаку - можно ласувати і в натуральному вигляді. А можна їсти з медом, чи варенням, чи з цукром! З рідким йогуртом також добре смакують мюслі.
Сьогоді закортіло смородини, тому я взяла 2/3 ягоди та 1/3 цукру, перетерла у блендері та додала до йогурту!
Важливо! Всі додаткові інгрідієнти (горіхи, ягоди, соуси) у живий йогурт необхідно додавати перед їжею :)
Смачного, друзі! Експерементуйте зі смаками!
Розкажіть, будь-ласка, які Ви смаки додаєти у йогурт?
Та перевагу яким саме йогуртам відаєте?
Комментарии
следить за комментариями