Фаршировані баклажани із дуже смачною та цікавою начинкою. Спробуйте!
Ингредиенты
- баклажани 4-5 шт.
- сир домашній 250 г.
- сир твердий 200 г.
- зубчики часнику 2-3 шт.
- яйця 1 шт.
- сіль та мелений чорний перець
М"якоть нарізати дрібними кубиками, додати домашній та твердий сир (натерти його на грубій терці), яйце, дрібно нарізану петрушку, посолити та поперчити, додати подрібнений часник. Все добре перемішати.
Включити духовку на 180С. Баклажани розрізати поздовж і ложкою акуратно витянути серединку.Наповнити човники із баклажанів начинкою. Змастити форму олією та викласти баклажани.
Запікати 20-30 хвилин.Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиІ такі баклажани неодмінно требо спробувати
Рекомендую, досить смачні виходять
Я баклажаны обычно только мясом фарширую, интересно и с творогом попробовать тем более что такую начинку очень люблю в других блюдах
Це я також перший раз спробувала із сиром і сподобалося, дуже цікавий смак вийшов.