Гарбуз дуже корисний. Приготувати мякоть гарбуза можна по-різному: запекти у духовці, зварити кашу чи зупку, можна використовувати як начинку для випічки. Самою популярною є гарбузова каша.
Гарбузова каша приготовлена в духовці виходить смачною та ароматною.Тут можна використовувати різні крупи, фрукти і т.д. Я сьогодні готувала із рисом.
Гарбузова каша приготовлена в духовці виходить смачною та ароматною.Тут можна використовувати різні крупи, фрукти і т.д. Я сьогодні готувала із рисом.
Комментарии
следить за комментариямиСмакота!
Така смачна вийшла
А я тут вирішила 40 днів без цукру жити ))
Замість цукру окрім меда які ще є варіанти, хто зна ?
Хоча я думаю деякі сорти тикви занадто солодкі самі по собі
такий сорт можна без цукру,арабатська
Я саме такі беру ! У мене теж одна така гарбузка чекає на гарну страву
там можна його взагалі не додавати, вона вийшла за рахунок гарбуза досить солодка