Скласти індиче крило, в мене вагою 1,2 кг, в пакет або рукав для запікання.
Температура до відпочинку # Температура після відпочинку (приблизна)
Яловичина, ТЕЛЯТИНА, БАРАНИНА
З кров'ю (Rare) 52-55 # 58,
Середня прожарка з кров'ю (Medium rare) 55-60 # 63,
Середня прожарка (Medium) 60-65 # 70,
Повна прожарка (Well done) 70 # 75;
СВИНИНА Середня прожарка (Medium) 60-65 # 70,
Повна прожарка (Well done) 70 # 75;
КУРКА, ИНДЕЙКА Запечена цілком 72-75 # 82,
Грудка 68-70 # 75,
Стегенця, крила 75 # 82;
КАЧКА, ГУСАК Запечена цілком 68-70 # 75,
Грудка (Середня прожарка) 60-65 # 70;
Фарш Курка, індичка 67 # 73,
Яловичина, баранина, телятина, свинина 65 # 70;
РИБА 60 # 63 град.
Комментарии
следить за комментариямиА чого ти раптом російською забалакала ?
Ямайська приправа просто ульотна
це мені лінь було перекладати таблицю з інтернету Виправила
Щодо приправи-ти права!