Кіш Лорен або відкритий пиріг з куркою

Автор: Шостка 27 Мая 2015
Кіш Лорен або відкритий пиріг з куркою
Рецепти других страв завжди присутні в арсеналі будь-якої господині. Другі страви з куркою користуються чи не найбільшою популярністю серед них. Кіш Лорен вирізняється ніжним вершковим смаком плавленого сиру ТМ «Шостка», що перетворює всім відомі кулінарні рецепти на щось оригінальне та надзвичайно смачне.

Інгредієнти для тіста:

  • вершкове масло 50 г.
  • яйце куряче 1 шт.
  • борошно 2 стакан(-a, -ов)
  • сіль 1,5 ч.л.

Начинка:

  • куряче філе 200 г.
  • цибуля 3 шт.
  • сіль 1,5 ч.л.
  • перець чорний за смаком
  • вершкове масло 20 г.

Заливка:

Приготовуння:

1. Зі вказаних інгредієнтів замісити тісто і поставити в холодильник на 15 хв.
2. Готуємо начинку. Обсмажити нарізану напівкільцями цибулю на вершковому маслі на пательні. Додати дрібно нарізане куряче філе, обсмажити, додати вершки, посолити, поперчити та тушкувати протягом 10 хв.
3. Готуємо заливку. Натерти на дрібній тертці плавлений сир «Дружба» ТМ Шостка і додати його до попередньо збитих яєць. Плавлені сири «Шостка» легко натираються і не липнуть до тертки. Додати до сиру вершки, все ретельно збити у блендері до однорідності.
4. Змастити вершковим маслом форму для випікання, рівномірно розподілити в ній тісто. Викласти на тісто начинку, залити заливкою, присипати ароматними травами.
5. Поставити форму в попередньо розігріту до 200ºС духовку на 20 хвилин.

Готуйте власні кулінарні шедеври з ТМ «Шостка» Смачного!
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014