Смачний рецепт котлет з курячої печінки.
Щоб котлети з печінки вийшли ніжними і не жирними,їх краще випікати в формах для кексів в духовці або
в бутербродниці.
Потрібно:
- Куряча печінка 500 г
- Цибуля 2-3 шт.
- Вівсяні пластівці 1 склянка
- Яйце куряче 1 шт.
- Вершки 2 ст. л.
- Крохмаль картопляний 2 ст. л.
- Сіль,перець за смаком
Курячу печінку помити та видалити все зайве.
Порізати печінку та посікти ножем.
Додати до печінки подрібнену цибулю.
Вівсяні пластівці промити у воді та відцідити.
Додати до фаршу з печінки вівсяні пластівці та яйце.
Все перемішати, додати крохмаль,вершки,сіль,перець.
Все добре вимішати та залишити на 30 хвилин.
В форму для кексів викласти по 1 ст.л. печінкового фаршу, та випкати
в бутербродниці 10 хвилин.
Дуже соковиті,ніжні та пухкі печені котлети з печінки виходять в бутербродниці.
Подавати запечені котлети з курячої печінки з улюбленим гарніром, також дуже добре смакують
з таким соусом.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиИннуш, как они красиво выглядят! Прям одна в одну!
ага,это все она-бутербродница 6 в 1 Очень соные и вкусные котлетки получились, овсянки совсем не слышно и не видно
Мне уж прям тоже такую штуку хочется, классная она!
Нельзя себе отказывать в удовольствии
Торопилась, поэтому прокрутила все на крупной мясорубке. Пекла на сковороде. Исчезли с тарелки с такой же скоростью. Большое спасибо за рецепт. Умопомрачительные котлетки!!!!!
На здоровье! Очень рада,что понравились котлетки и большое спасибо за отзыв!
Забыла сказать,что нам эти котлетки очень понравились с соусом для шаурмы
http://www.chef.com.ua/recepty/meat/sous-dlya-shaurmi-shavermi-i-ne-tilki-8672.html#.VroIuW28mWw