Приготування:
1. Батон без шкірки замочити у теплому молоці, залишити на 3–5 хв, потім віджати. Куряче філе пропустити через м'ясорубку разом з батоном. Додати у фарш яйце, сіль і перець за смаком, ретельно перемішати.
2. Приготувати начинку. Ківі і моркву, очистити, нарізати невеликими кубиками, перемішати.
3. З підготовленого фаршу сформувати круглі котлети. Викласти на змащене олією деко. В кожній котлеті зробити заглиблення і викласти в нього начинку.
4. Поставити деко в розігріту до 200 °С духовку та запікати "гніздечка" протягом 25–30 хв.
5. Сир натерти на тертці і посипати ним котлети за 5 хв до готовності.
6. Готові котлети викласти на велику тарілку, вистелену листям салату. Прикрасити зеленню петрушки, вареною морквою та ягодами журавлини.
Комментарии
следить за комментариями