Цей пиріг може бути як окрема страва або як додаток до перших блюд замість хліба.Його можна вживати теплим і холодним.
Ингредиенты
- Тісто:
- вода 1 ст. л.
- жовтки курячі 1 шт.
- масло вершкове 100 г.
- борошно пшеничне 160 г.
- сіль 4 г.
- Начинка:
- броколі 250 г.
- куряче філе 300 г.
- олія 2 ст. л.
- сметана 180 г.
- сіль
- мелений чорний перець
- сир твердий 50 г.
- яйця 2 шт.
Броколі відварюємо у підсоленій воді 5 хвилин.
Куряче філе нарізаємо невеликими кусочками та обсмажуємо на олії 10-12 хвилин. Солимо та перчимо за смаком.
В чашу комбайна викладаємо борошно та холодне масло, щіпотку солі.
Подрібнюємо до стану крихти (10 секунд).
Додаємо жовток і включаємо комбайн ще на 3-4 секунди.
Тісто має зібратися до купи ( якщо не виходить, то додати ще 1 ст.л. холодної води).
Форму застелити папером для випічки. Викласти тісто, зробити бортики. Проколоти його виделкою і відправити на 30 хвилин у холодильник.
Перемішати сметану, яйця, сіль та мелений чорний перець і натертий сир (20г), збити міксером.
Тісто поставити у розігріту до 200С духовку на 15 хвилин.
Викласти на тісто капусту та куряче філе.
Залити зверху заливкою та присипати тертим твердим сиром (30г).Випікати при 180С - 45 хвилин.
Комментарии
следить за комментариямиСмачно,як і в попередньому варианті курочки з брокколі
Дякую, ІннаЦе смачне поєднання
Чудовий пиріг
О! Як смачно!
Дякую
Вкусное сочетание 100%!
Моїм дуже засмакувало
Простой в приготовлении, вкусный и сытный пирог!
ДякуюВін дійсно дуже легкий в приготуванні та смачний