Шлунки виходять дуже ніжними, а з овочами ще і дуже смачними.
Ингредиенты
- шлунки курячі 500 г.
- цибуля ріпчаста 1 шт.
- часник(зубці) 2 шт.
- перець болгарський 1 шт.
- борошно 1 ст. л.
- морква 1 шт.
- перець мелений чорний
- сіль
- олія
- листок лавровий
- зелень за смаком
- соєвий соус 50 мл.
- сметана 1/2 стакан(-a, -ов)
- томатна паста 1-2 ст. л.
Нарізаємо цибулю і натираємо на тертці моркву.
Нарізаємо болгарський перець і дрібно - часник
Нарізаємо шлунки, як вам подобається.
Встановлюємо режим "смаження" на мультиварці, наливаємо олію і додаємо цибулю перець та моркву.
Коли цибуля стане прозорою тоді додати часник. Коли овочі підсмажаться тоді додаємо шлунки, перемішуємо.
Коли шлунки "схопляться" з усіх боків, вливаємо соєвий соус.
Тушкуємо шлунки 2 хвилини і додаємо борошно, томатну пасту, сметану, перець чорний, лавровий лист і солимо за смаком, якщо знадобиться, не забувайте, що додавався соєвий соус.
Добре перемішуємо.
Виставляємо програму "тушкування" на 30 хвилин.
Комментарии
следить за комментариямиОксана, у нас з Вами дуже схожі смаки. Я теж так готую шлунки, тільки не в мультіварці. В родині я одна їх полюбляю, тому готую рідко.
Світлана, я теж звернула увагу, що в нас з Вами схожі смаки В мультиварці для мене просто швидше) В мене чоловік великий любитель курячих шлуночків та сердечок
Ви дівчата для мене,ще й чимось схожі візуально Теж люблю шлуночки, тільки їх не завжди застанеш в лавці.
Візуально нас дуже легко впізнати: у мене- відеорецепти, а у Оксани-фоторецепти.