Теплий салат з печінкою і морквою по-корейськи

Автор: richinna 11 Мая 2017
Теплий салат з печінкою і морквою по-корейськи
Дуже смачний і простий в приготуванні, теплий салат з курячою печінкою і морквою по-корейськи. 
Смакує такий салат і теплим і холодним.

Потрібно:

  • Морква по-корейськи 800 г
  • Цибуля 400 г
  • Печінка куряча 400 г
  • Сметана (домашня) 2-3 ст. л.
  • Вода 4-5 ст. л.
  • Олія рафінована 2+2 ст. л.
  • Цукор за потребою.
Окремо на повільному вогні обсмажити моркву по-корейськи і порізану напівкільцями цибулю,вливши по 2 ст.л. олії в сковорідки. 
Приблизно 10 хвилин часу та періодично помішуючи. 

Якщо морква по-корейськи дуже гостра(кисла) додайте ще до моркви цукор за смаком. 
В мене морква по-корейськи домашнього приготування. 
Змішати моркву з цибулею в одній пательні. 
Додати сметану та воду, перемішати і накрити кришкою. Тушкувати моркву з цибулею під кришкою 10 хвилин,помішуючи.
Курячу печінку очистити від зайвого та відварити у підсоленій воді 10 хвилин. 
Порізати печінку та додати до сковороди з морквою і цибулею. 
Перемішати та смажити ще 3 хвилин. 
Спробувати на смак салат та додати спеції,якщо потрібно. 
Мені було достатньо того,що було у моркві по-корейськи. 
Подавати теплий салат з печінкою та морквою по-корейськи теплим або холодним. 

Дуже смачний салат,запашний і апетитний! Хочеться ще і ще )))

Смачного!
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Oksana_sadova 12 Мая 2017
# 0

Цікавий рецептик

richinna 13 Мая 2017
# 0

Дякую,Оксанко!

konfairy 12 Мая 2017
# 0

Шикарная подача, Иннуш!

konfairy 12 Мая 2017
# 0

Хочется слопать фото!

richinna 13 Мая 2017
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014