Риба виходить ніжна та соковита всередині, а зверху апетитна хрустка скоринка.
Нам потрібно:
- Філе риби (добре підійде минтай, пеленгас або тиляпія) 1-2 шт.
- Картопля(середня) 4-6 шт.
- Яйця 2 шт.
- Борошно 2 ст. л.
- Сіль, спеції - за смаком
- Олія для смаження
- Борошно для паніровки 1-3 ст. л.
Картоплю тремо на тертушці з крупними вічками, віджимаємо зайву рідину.
Картоплю, яйця та борошно добре перемішуємо.
Філе риби ріжемо на середні шматочки.
За бажанням можна додати спеції.
Рибу обвалюємо в борошні, потім занурюємо в картопляний кляр і...
...викладаємо на розігріту сковороду з олією та смажимо на середньому вогні до золотистої скоринки.
Потім перевертаємо, зменшуємо вогонь в смажимо на маленькому вогні до готовності.
Риба готується швидко.
Рибу можна подавати як самостійну страву з салатом.
Комментарии
следить за комментариямиДуже смачно ! А ще й посуд чудовий!
Дякую)
Так, чорний завжди приваблює)
Частенько такую рыбку в обычном яичном кляре готовим — сын за обе щеки уплетает. Обязательно с таким кляром приготовлю!
Спасибо за идею!