Буває...хочеться... то що робить? Готувати вдома з любов'ю і з
соусом)))
Потрібно:
- Лаваш тонкий 4 шт.
- індиче філе 300 г
- Соєвий соус 1-2 ст. л.
- Шафран імеретинський 1,5 ч.л.
- Соус сальса 2 ст. л.
- Огірки по-американськи 4 ст. л.
- Капуста,морська капуста,кукурудза за смаком
Індиче філе порізати та приправити соєвим соусом та 1 ч.л.
імеретинського шафрану.
Розігріти сковороду з оливковою олією та підсмажити індиче м'ясо на великому вогні до зміни кольору.
Додати ще 0,5 ч.л. шафрану,перемішати.
Щодо
імеретинського шафрану, то індичка в такому вигляді вже дуже смачна, вона виходить ніжною, гарного кольору, майже не солена але з легкою перчинкою від шафрану, мені подобається тонкий аромат і ніжно-пікантний смак цієї спеції з чорнобривців)))
Як тільки випаровується сік від індички зі сковороди додаємо соус сальса,перемішуємо та вимикаємо вогонь.
Зверху викласти мариновані
огірки по-американськи, вони дуже добре доповнюють індичку і надають не аби якого смаку своєю пікантною солодкістю гострій індичці.
На огірки можна додати свіжих овочів.
В мене салат з морською капустою,кукурудзою та червоною капустою.
Скрутити лаваш рулетом та припекти
в грилі 3-5 хвилин.
Вийшов дуже смачний лаваш, і поєднання таких різноманітних продуктів видалося на прочуд смачнючим.
Комментарии
следить за комментариями