Нам потрвбно:
Для налисників:
5 — яєць
5ст.л — майонезу (тобто виходить 1:1)
Для начинки:
- творог
- часник
- майонез
АБО так як у моєме приготуванні:
- плавлений сирок
- майонез
- часник
і до першої і другої начинки беремо:
5 — тоненьких сосисок.
Нам потрвбно:
Для налисників:
5 — яєць
5ст.л — майонезу (тобто виходить 1:1)
Для начинки:
- творог
- часник
- майонез
АБО так як у моєме приготуванні:
- плавлений сирок
- майонез
- часник
і до першої і другої начинки беремо:
5 — тоненьких сосисок.
Беремо яйця і змішуємо з майонезом
в однорідну масу
Зцієї маси жаримо налисники
(получається десь 5-6 омлетів)
З творогу чи плавлених сирків робимо начинку
Творог перетираємо з майонезом і часником,
а плавлений сирок -
тремо на маленькій терці
і також змішуємоз майонезом і часником
Тут є маленький нюанс, якщо ви вибрали начинку
з плавлених сирків, то її треба намащувати
на зразу зжариний налисник, тобто гарячий.
А якщо з творогу, то можна спочатку
насмажити всі налисники (поставити їх щоб охололи),
а потім вже і намащувати.
Сососки спочатку відварити і порізати
вздовш пополам
потін на намащений налисник кладемо половинку сосиски
І закручуємо в рулет
От получаються такі рулетики.
Потім нарізаємо десь 0,7мм — 1см завтовшки
і викладуємо на тарілку.
ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!!!
Комментарии
следить за комментариями