Цей смачний сирний рулет вийшов у мене випадково! Взагалі, мали бути солені сирники з травами в духовці. Я здогадуюсь в чому помилка, але в нас українців нічого не пропадає))))
Потрібно на сирний корж:
- Сир кисломолочний 500 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Базилік 1/2 пучка
- Кріп 1/2 пучка
- Сухі французькі трави 1 ч.л.
- Борошно пшеничне Жменька 2 ст. л.
- Сіль за смаком
Я все помістила в блендер і перебила.
Сир,яйце,трави,брошно.
Напевно потрібно було яйце додавати окремо і пермішувати разом з борошном і сирною масою, і сир брати не жирний( в мене домашній).
З сирної маси мокрими ложками сформувала сирники.
І виклала їх на пергаментний папір на деко.
Випікала в духовці 20 хвилин при температурі 180 градусів.
Зняла великий сирник ))) разом з пергаментом з дека, в гаряче деко влила 1-2 ст.л. води та поклала пергамент з сирним коржем назад в деко,щоб "відпарився" і відійшов від паперу.
Через 2 хвилини скрутила сирний корж в рулет та залишила трохи остигнути.
Подрібнила кріп з часником.
Додала спеції та сметану.
Розвернула сирний корж та намастила сметаною з часником та зеленню.
На 2/3 сирного коржа виклала порізані помідори(без шкірки)
Загорнула сирний рулет з начинкою в пергамент та поставила в холодильник на пів години.
Нарізала сирний рулет з начинкою на порційні куски.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариями! Какая же ты молодец! Да, так часто появляются новые рецепты и блюда! Знакомы мне такие сюрпризы — у меня домашний экстражирный творог привозится каждую неделю, налисники — суперовские получаются, а вот сырники... я после Ликиного львовского сырника http://www.chef.com.ua/recepty/vipechka/lvovskij-syrnik-4372.html добавляю манку в творог, вроде, держатся сырнички..
Ой,Женечка! Просто иногда все делается на автомате из-за лени,а потом когда эксперемент выходит "неудачным",начинаешь задумываться и анализировать,что не так!
Но с другой стороны:сырники,ну сырники,ну соленные,вкусные(бо корж вышел очень вкусным) съели бы и не запомнили, а вот рулет пришелся им по-вкусу и привел в восторг! это я о своих -домашняных
Вкусненько! Меня уже одно название — "рулет" прильщает и вызывает интерес познакомиться с блюдом !
Ласкаво просимо! Смачного!