Приготування:
Маслини нарізаємо на кружечки, потім розрізаємо на півкільця.
У яйця додаємо сіль і злегка збиваємо вінчиком, потім додаємо майонез, знову перемішуємо і всипаємо борошно і крохмаль, перемішуємо.
Відокремлюємо 6 ст. л. тіста, куди додаємо подрібнений кріп.
Основне тісто виливаємо на деко, застеливши пергаментним папером, формуємо пласт, зверху хаотично розподіляємо плямами тісто із зеленню і навколо цяток викладаємо півкільця маслин. Відправляємо випікатися в заздалегідь розігріту духовку до 180 ° на 10 хвилин.
Перепекти не можна, інакше рулет може потріскатися при скручуванні.
Готовий рулет перевертаємо на пергаментний папір і звертаємо швиденько в гарячому вигляді, в рулет. Повністю охолодити. Потім розгортаємо, змащуємо сиром і зверху викладаємо рибу, знову звертаємо в рулет. Бажано обернути рулет в харчову плівку і дати настоятися просочитися в холодильнику. Смачного!
Комментарии
следить за комментариями