Вони ідеально підійдуть до перших страв або до солодкого чаю.
Тісто:
- сир (творог) 9% 180 г.
- кефір 2,5% 250 мл.
- сіль 1\2 ч.л.
- цукор 1 ч.л.
- розпушувач тіста 2 ч.л.
- борошно 350 г.
-
- Начинка:
- масло 75 г.
- зелень кропу 1 ст. л.
- сир твердий
- сіль 1\2 ч.л.
- часник 4 зубці
Змішати сир з кефіром, цукром і сіллю.
Додати поступово борошно і розпушувач.
Замісити м'яке, злегка липнуче до рук тісто.
Для начинки: розтопити вершкове масло, додати до нього кріп, сіль і часник натертий на дрібній тертці, поперчити і перемішати.
Тісто розділити на дві частини, кожну розкачати товщиною 3-5 мм. Рясно змастити начинкою з масла.
нарізати на шматочки товщиною 3-4 см.
Викласти булочки в форму для кексів, або, якщо таких немає, то можна просто на деко застелене пергаментом. Випікати в заздалегідь розігрітій до 200 градусів духовці 20-30 хвилин.
Комментарии
следить за комментариямиДо борщу або на природу із собою !
Согласна,на природу-отличный вариант.Я любдю сочетание сыра,чеснока и зелени в начинке.
Дякую,Женя і Світлана