Весна!!! Черемша,зелена цибуля,петрушка та небагато м'ясного фаршу і спецій... тісто на
Янтик та сковорода без олії...вершкове масло на гарячий чебурек... ммммммм... Смачно,соковито,ароматно і зелено!
Потрібно:
- Черемша 2-3 пучка
- Цибуля зелена 1 пучок
- Петрушка 1 пучок
- Фарш м'ясний(яловичина+свинина) 350 г
- Сіль,перець за смаком
М'ясний фарш посолити і поперчити.
Зелені на вагу має бути 250 г
Всю зелень помити та порізати,додати до фаршу.
Вимішати зелень з м'ясним фаршем.
Можна додати трішки води, а краще кефіру.
Замісити тісто,
як на Янтик.
Для такого тіста не потрібна олія при смаженні.
Щоб тісто,вірніше борошно, на сухій сковороді при випічці чебурека не пригорало... я змащую стіл або тісто олією і розкачую.
Тонко розкачати тісто та викласти на половину зелено-м'ясну начинку.
Заліпити добре чебурек та обрізати край тарілкою.
Смажити янтик із зеленою начинкою на сухій сковороді з обох боків.
Змащувати гарячі чебуреки вершковим маслом та накривати мискою чи фольгою.
Смачні, хрусткі і запашні чебуреки з соковитою і зеленою начинкою, випечені на сковороді без олії.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиТолько сегодня утром подумала, что давно своим чебуреки не готовила — и тут такая аппетитная красота!
Апетитна начинка)