Котопіта (пиріг з куркою)

Автор: kutusja 26 Марта 2014
Котопіта (пиріг з куркою)

Блюдо взяте з грецької кухні! Тільки замість плавленого сиру має бути Фета. Я замінила, але вийшло ну дуже смачно.

Ингредиенты

  • відварена куряча грудка 1 шт.
  • цибуля порей 1/2 шт.
  • відварені яйця 2 шт.
  • плавлений сирок 1 шт.
  • листкове тісто 400 г.
  • свіже яйце 1 шт.
  • сіль
  • перець
  • масло вершкове 1 ст.л.
  • оливкова олія 6 ст.л.
Курку (відварену) ріжемо
Порей миємо та також нарізаємо кільцями. Смажимо на олії декілька хвилин, додаємо курку і ще смажимо 4 хв, солимо.
Все змішуємо в одній посудині: яйця, цибулю, сирок плавлений, курку і перчимо.

Форму змащуємо маслом.

У форму виложити листкове тісто, начинку, і зверху потрібно накрити другим листом. Яйце збити вручну і намастити верх пирога. Все випікати при 180 С 20-25 хв

155

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
vizajust 27 Марта 2014
# 0

хооочу! вкусно то так!

Bizeshka 27 Марта 2014
# 0

Дуже смачно Від мене 5+

Меланка 27 Марта 2014
# 0

Люсьен 27 Марта 2014
# 0

Виглядає смачно . А яке саме листкове тісто Ви використовували?

Дріжджове чи прісне?

Marsella 27 Марта 2014
# +2

ой як люблю читати рецепти українською  Як смачно то.. +5

gutka 3 Марта 2015
# 0

Аппетитний вигляд має пиріг)))

snv71 3 Марта 2015
# 0

Ярко и вкусно, ингредиенты просто прекрасно сочетаются, просто идилия.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014