Млинці є символом Масляної в Україні.
Пропоную два варіанти начинок:
1. Кисломолочний сир з часником та зеленню
2. Сирна начинка з полуницею
Ингредиенты
- Сир кисломолочний 300 г.
- Зелень
- Часник 1 зубчик
- Полуничне варення 100 г.
- Ягоди полуниці (для подачі)
Взагалі-то я збиралася просто приготувати млинці, але кухня за мною сумувала (8-9 березня ми бачились рідше, ніж звичайно))
Тож вийшло наступне)
Попередньо готуємо
млинці.
150 г. сиру перебиваємо в блендері з зеленню (в моєму випадку це петрушка) та подрібненим часником.
Сіль за смаком.
150 г. сиру перебиваємо в блендері з 100 г. полуничного варення (близько 4 ст.л.)
Полунична начинка в мене вийшла, як крем.
Досить солодка!
Тому, можна замінити варення свіжою чи свіжомороженою полуницею та цукром.
Або взагалі іншими ягодами))
Намазуємо солону начинку на весь млинець та складаємо звичним або незвичним способом)))
Налисники з солодкою начинкою теж гарно складаємо і подаємо прикрашені ягодами)
Смачного!!!
Комментарии
следить за комментариямиТворог с зеленью и чесноком — одна из моих самых любимых начинок