Смачна і запашна,сонячна часникова паляниця до перших страв або замість хліба.
Потрібно:
- Тісто гарбузове дріжджове 1 порція
- Часник 1 головка
- Сіль за смаком
- Олія нерафінована(кукурудзяна і т.д.) 2 ст. л.
Від середини розтягувати пальцями формуючи бортик.
Розігріти духовку 5 хвилин та вимкнути. Викласти пляцки на деко з пергаментом та дати в духовці 5 хвилин підійти.
Увімкнути духовку на 180-200 град. та випікати паляниці 20 хвилин.
Часник пропустити через часникодавку.
Влити до часнику запашну олію та посолити,добре вимішати.
Змастити випечені сонячні паляниці гарячими - часником з олією.
Подавати часникові паляниці теплими до перших страв або замість хліба.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиТесто — чудо! Не черствеет, вкусно и безумно красиво!
Я в него тоже влюбилась теперь всю тыкву на него изведу и мои от такого теста в восторге... что в пице,что в фокачче,что лепешках.... есть еще идейка, но это уже позже
Ага, я вот тоже подумываю в куличи добавить. В воскресенье сделаю пробный, отчитаюсь.
Солнечная — не то слово! Я только представлю этот аромат чесночка... ммммм!