Можливо комусь стане в нагоді.
Про користь гранату знають всі, а от як його розробити без втрати соку за декілька рухів,може ще хтось не знає...як я не знала)))))))
Декілька рухів і все готово!
Потрібно:
- Гранат кожному по 1 шт.)))
Гострим ножем довкола гранатової корони надрізати шкірку граната.
Відвернути надрізану шкірку та відірвати.
Зробити надрізи уздовж прожилок, частіше всього прожилок п'ять.
Але буває і чотири прожилки, в любому випадку шкірку потрібно надрізати повздовж прожилок. По середині гранату вставити лезо ножа і прокрутити по часовій стрілці.
Розділити гранат руками і видалити прожилки.
Також можна перевернути гранат зрізом донизу і постукавши по ньому ложкою,бажано, щоб посуд був з високими стінками, відділити насіння від шкіри. Але в такому способі є загроза втрати соку.
Люблю гранат, особливо коли вже знаю простий спосіб чищення.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиОчень удобный метод У меня муж пару-тройку лет назад наткнулся на видео с разделкой граната в инете, с тех пор только та к и чистим
когда-то(давно) не будем о возрасте продавцы кавказской национальности на рынке продавали гранат и у них он так был разделан для рекламы и пробы вот чего стесняться спросить,как они его разделывают? они бы с удовольствием показали мастер-класс но ж никто не спрашивал а вот за хурму,дельный совет дали...бо сказала, что не спелая и не буду брать
а какой совет за хурму дали?
Если хурма не совсем спелая, заморозить ее, потом разморозить и она станет сладкой и спелой! Я пробовала не раз,работает