Рибні котлети- смачні секрети

Автор: richinna 31 Августа 2015
Рибні котлети- смачні секрети
Рибні котлети- страва на любителя, але якщо Ви візьмете до уваги мої поради,то Ваші рибні котлети, смачні,ніжні,соковиті, сподобаються всім і не кожен одразу здогадається,що в котлетах є риба.

Потрібно:

  • Фарш рибний 300 г
  • Фарш свиний 200 г
  • Цибуля 100 г
  • Часник 1 зубчик
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Сіль,перець за смаком
  • Сметана 2 ст. л.
  • Манка 2 ст. л.
  • Жирова сітка(свиняча) замочена та вимита
Рибу перекрутити на фарш. В мене філе річкового окуня,я перебила в блендері.
Якщо риба кістлява,то ніж м'ясорубки має їх зібрати,блендер ні!
До рибного фаршу додати свинячий фарш,(він зробить котлети з риби соковитими)  сіль,перець(можна замінити приправою для риби,але приправа посилить риб'ячий смак), подрібнену цибулю,видавити часник(він теж приглуушить смак риби), обов'язково додати яйце(або жовток а білок збити в стійку  піну і ввести в кінці замісу фаршу).
Також додати сметану,можна замінити вершками та манку.
Не додавайте до фаршу білий хліб чи батон,це "заб'є" котлети, а манка і сметана зробить їх ніжними.
Все добре вимішати та дати фаршу для рибних котлет настоятися 10 хвилин.
Жирову свинячу сітку потрібно заздалегідь підготувати.  Дивіться в пікнік-тарілці. 
Доречі, такі рибні котлети можна готувати на мангалі.
Сформувати з рибно-м'ясного фаршу котлети любої форми та загорнути в жирову сітку.
Рибні котлети запечені в духовці або аерогрилі набагато корисніші ніж смажені на пательні, але є небезпека їх пересушити,тому тут на поміч прийде жирова сітка. А також вони не пригорять,не прилипнуть та не потрібна додаткова паніровка.
Котлети з риби запікати в духовці на верхньому та нижньому нагрів при температурі 180 градусів 20-25 хвилин. 
Викласти готові запечені котлети на паперові рушники,щоб забрати зайвий жир.
Подавати рибні ніжні,соковиті та пухкі котлети з духовки в жировій сітці,можна тільки з овочами, або рисом та салатом, або просто з соусом та ...... за Вашим смаком
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 1 Сентября 2015
# 0

Иннушик, твоя идея с сеткой просто золотая! Я раньше на неё искоса поглядывала на рынке. А теперь прикупаю вместе с мяском-салом. Котлетки без булочки совсем, я смотрю. Попробую щучьи так сделать

richinna 1 Сентября 2015
# 0

Вместо булочки- манка и сметана, и обязательно свиной фарш добавь! если она не жирная можно 50/50, и к щуке можно больше чесночка)))))))

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем в духовке блюда из свеклы бутерброд видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка котлеты коул слоу куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка молодая капуста овочі овощи огурцы омлет печень помидоры редис рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из свеклы салат коул слоу салат со свеклой свекла свиний стейк сендвич синие стейк стейк из свинины стейк на ксточц суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014