Пророщений соняшник- це перше насіння на яке варто звернути увагу і почати пророщувати його, бо робиться це дуже легко і потрібно кожному!
Пророщений соняшник вміщає багато кремнію і не тільки, бореться зі старісттю, онкозахворюваннями до третьої стадії, холестерином і т.д.
До того ж, він дуже смачний і з нього можна приготувати багато корисних соусів і заправок до салатів і різних страв.
Потрібно:
- Насіння очищеного несмаженого соняшника 100 Г
- Питна вода
Очищений соняшник скласти у 0,5 л банку, промити і залити питною водою на 8-12 годин. Злити воду, ще раз промити, добре відцідити воду і залишити на столі банку на боку для проростання. Через пару годин соняшник вже почне оживати. Як тільки носик подовжиться на 1 мм його вже можна вживати.
Також пророщений соняшник можна просушити і вживати підсушеним.
Пророщений на початковій стадії соняшник, має солодкий смак і соковитість молодого зернятка, як в дитинстві,хто вживав молодий соняшник прямо з квітки)))
В день потрібно з'їдати мінімум 50 зерен пророщонего соняшника, зранку натще, для боротьби зі страшною хворобою.
На фото саме 50 зерен - це по об'єму 1 ст.л.
Купити очищене несмажене насіння можна у відділах де продаються сухофукти.
Також можна пророщувати соняшник в лушпині і виганяти на мікрозелень... але на це потрібно більше часу і про це згодом.
Будьте завжди молоді і здорові!!!
Комментарии
следить за комментариямиСмачненько, мабуть! Треба не лінькувати і пробувати!
Що ж там лінькувати? Ми ще не таку роботу робимо і не лінуємось... треба просто почати і один раз зробити! Немає нічого простішого і кориснішого
Это праросточки просто чудо живое!
Таки да! Я ночь не спала, чтоб все это изучить и Вам разжевать и на блюдечке преподнести Вам остаеться только начать делать
Надо поискать в закромах у родителей мужа сырые семена Спасибо, Инночка, что нашла и изучила для нас такую полезную тему