richinna (Inna Mazur)

1 место в рейтинге Шеф-поваров 77,916.80

Яблучний оцет натуральний

7 Февраля 2017
Автор: richinna
Яблучний оцет натуральний
Домашній яблучний натуральний оцет. 
Як виявилося, готується дуже просто тільки потрібен час для кінцевого результату. 
Я готую яблучний оцет в квартирі восени,тоді не розводиться "кислотна мошка" і до Різдвяних Свят уксус вже дозріває. 
На основі яблучного оцту можна зробити: 
малиновий оцет, чорничнийм'ятний, базиліковий і т.д.

читать дальше >

Пиріг по-французьки

6 Февраля 2017
Автор: richinna
Пиріг по-французьки
Досить простий в приготуванні, смачний і запашний пиріг. За смаком нагадує пиріг з капустою, але має солодкуватий смак і м'якшу та ніжнішу начинку. 
Якщо Вам сподобається цей пиріг, то обов'язково ще скуштуйте французький цибулевий суп.

читать дальше >

Паста "Болоньєзе"

5 Февраля 2017
Автор: richinna
Паста \
Паста з соусом Болоньєзе зазвичай готується не так швидко, як з соусом Карбонара. Але подобається соус Болоньєзе мені не тільки через те що він смачний, а ще тому, що його можна приготувати про запас і зробити ще через декілька днів лазанью чи знову пасту Болоньєзе. Соус Болоньєзе можна морозити.

читать дальше >

Яйце-пашот (найпростіший спосіб)

4 Февраля 2017
Автор: richinna
Яйце-пашот (найпростіший спосіб)
Ніколи не переймалася тим, щоб все було ідеально красиво! Головне для мене,щоб смачно! Тому пропоную найпростіший спосіб приготування для тих, хто любить "яйця пашот". А особливо, якщо їх потрібно не одне зварити, а одразу: два, три, чотири, п'ять... 
Ніякої плівки, пергаменту, оцту, воронки у воді чи пашотниці і т.д.  Все набагато простіше!!!

читать дальше >

Паста "Карбонара"

3 Февраля 2017
Автор: richinna
Паста \
Швидкий і простий в приготуванні рецепт смачної пасти Карбонара без вершків. 
Також можете приготувати ніжний соус "Карбонара" з вершками.

читать дальше >

РЕЦЕПТЫ ПОВАРА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014