richinna (Inna Mazur)

1 место в рейтинге Шеф-поваров 77,916.80

Бургер

2 Февраля 2017
Автор: richinna
Бургер
Коли хочеться фаст-фуда, приготуйте його вдома, це не порівняється ні з якими вуличними.
Три дня підряд я готувала ці бургери,з'їли 15 булочок:)  Ну, дуже вони смачні ці бургери, а соус- просто неймовірно апетитний, і соковита котлета...  Спробуйте, не пошкодуєте!

читать дальше >

Швидкий паштет-намазанка з курячої печінки

1 Февраля 2017
Автор: richinna
Швидкий паштет-намазанка  з курячої печінки
Смачний печінковий паштет-намазанка за 10-15 хвилин. 
Смачно намастити на свіжий хліб до перших страв або на грінки чи крекер і подати, як закуску.

читать дальше >

Сирна лазанья

1 Февраля 2017
Автор: richinna
Сирна лазанья
Сирну лазанью люблю готувати, тому що:
вона просто і легко готується, дуже швидко збирається, меньш калорійна і листи для лазаньї не потрібно варити перед запіканням. 
Також іі можна готувати з різних сирів, які є в холодильнику...твердих,м'яких,розсольних, кисломолочних і т.д. 
Також можна поексперементувати зі спеціями. 

читать дальше >

Салат з пурпурною пекінською капустою

31 Января 2017
Автор: richinna
Салат з пурпурною пекінською капустою
Пурпурна капуста, від звичайної пекінської, відрізняється соковитістю і високими смаковими якостями.
За вмістом вітаміну С, пурпурна пекінська капуста, вдвічі перевершує листовий салат та містить антоціани і фітонциди - речовини, які підсилюють смак, зміцнюють капіляри, борються зі склерозом, білокрів'я, усувають шкідливий вплив радіації на людину і т.д.

читать дальше >

Картопля по-канарськи

30 Января 2017
Автор: richinna
Картопля по-канарськи
Не дивуйтесь, але картоплю по-канарськи, саме в такому вигляді, у вкритому сіллю кожусі, подають майже в усіх ресторанах на островах. Банально проста страва в приготуванні, але ж така смачна у поєднанні з канарськими зеленим і червоним соусами...ммммм...

читать дальше >

РЕЦЕПТЫ ПОВАРА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014