"Хвостики"

Автор: Мамуся 22 Апреля 2013
\

Пісні, а головне смачні як гарячі,так і холодні!

  • Рис ТМ "Жменька" - 1 стакан
  • Консервована "Сардина"-1 шт.
  • Вафельні конуси-1 уп.
  • Морква - 1 шт.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Олія-50 мл.
  • Сіль, спеції - за смаком.

Підготуємо рис ТМ "Жменька"

Підготуємо моркву і цибулю

Цибулю з морквою злегка підсмажимо

Тим часом відкриємо консервовану сардину

Варимо рис ТМ "Жменька" до готовності

рис, моркву, цибулю і сардину...

...змішуємо і солимо, додаємо спеції за смаком. Начинка готова.

Начиняємо сумішшю вафельні конуси

На гарячій сковорідці обсмажуємо наші конуси до золотавого кольору

Все. Наші "хвостики" готові.

 

СМАЧНОГО!

104

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Юльча 23 Апреля 2013
# 0

Я все роблю так, як за Вашим рецептом, але підсмажую ці "хвостики" у клярі... яйце з мукою і приправками... вже користуємось цим рецептом багато років, але щось трішки вже підзабула, дякую, що нагадали!!!

Мамуся 24 Апреля 2013
# 0

Завжди будь-ласка! Я теж їх обсмажую у клярі, але коли потрібна саме пісна страва, то яйця під забороною

Ольга FSN 24 Апреля 2013
# 0

Гарна ідея! Обов*язково спробую.

Мамуся 24 Апреля 2013
# 0

Спасибі.

forum 26 Апреля 2013
# 0

Спасибо, вкусняшка!

Мамуся 26 Апреля 2013
# 0

Завжди будь-ласка. Смачного!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014