І ще одна страва з грецької кухні. На цей раз без м'яса
І ще одна страва з грецької кухні. На цей раз без м'яса
Нам потрібно:
Для начинки:
Картоплю чистимо і відварюємо як на пюре. Змішуємо з гарячим молоком. |
Відварюємо рис протягом 6 хв, відкидуємо на сито і даємо стекти воді. |
Далі збиваємо 2 яйця (додаємо поступово, по одному)з сіллю, 3 ст.л. оливкової олії, тоді додаємо муку і замішуємо тісто. |
Тісто накриваємо серветкою /рушничком і даємо постояти 20 хв. |
Робимо начинку: змішуємо картоплю з рисом, додаємо чорний мелений перець, мускатний горіх, м'яту, оливкову олію та все розмішуємо.
ділимо на 2 частини тісто та розкатуємо. Форму змащуємо олією та викладаємо 1 лист тіста на нього начинку і закриваємо другим листом. Змащуємо яйцем і посипаємо кунжутом. Випікати 40 хв при 180 С. |
Смачного! |
Комментарии
следить за комментариямиПрошу вибачення... Страва, безперечно, смачна, але ж хіба з яйцями, вершковим маслом та молоком вона буде пісною???
Вкусное блюдо!Я уже раньше выставляла такой рецепт,только с ветчиной http://www.chef.com.ua/recepty/kuhni_mira/patatapitta-6598.html