Перлова крупа вважається одним з найбільш корисних дієтичних страв. А ще й дуже смачна, поживна!
Перлова крупа вважається одним з найбільш корисних дієтичних страв. А ще й дуже смачна, поживна!
Крім повноцінного рослинного білка, яким багата перловка, вона містить комплекс вітамінів групи В, особливо В9 (він же фолиевая кислота). Комплекс амінокислот, особливо лізин, підтримує імунітет, дозволяючи організму пручатися інфекціям і вірусам, навіть такому прихилистому, як герпес.
Отже, перловку промиваєм, замочуєм на ніч у чистій воді ( пропорції 1до 3-х)). Ранком воду зливаєм.
1 цибулинку та морквину чистимо, тремо на тертушці та обсмажуєм на рослинній олії
До овочєй додаєм перловку, солимо ( на пів-пачки сухої) перловки 1ст.л. солі, перчим ( за смаком)
Далі перловку заливаєм окропом ( десь на 2 пальці вище рівня крупи) і ставим у доховку на 90-100 гр. на 2 години. Перловка має повільно вбирати у себе воду.
Готову кашу подаєм з зеленої цибулькою та кислим огірком. Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиМы тоже перловочку любим!Очень вкусно!
Бесподобно! +5!