Дуже смачна рибка. Спробуйте - не пожалкуєте.
Дуже смачна рибка. Спробуйте - не пожалкуєте.
Готуємо м'ясо лосося
Злегка підсмажумо
В тей час готуємо моркву і цибулю (чим більше, ти смачніше).
Все з'єднуємо і додаємо сіль цукор, кутчуп, або соус, тушимо на малому вогні, при потребі додаємо воду.
Наприкінці додаємо манну крупу, для того щоб наш соус був в'язкіший
Ще тушимо декілька хвилин. Все, можна радувати близьких.
СМАЧНОГО!
Комментарии
следить за комментариямиммм, люблю лосося) Но я думала, что в пост нельзя...
Я знаю, що у Вербну неділю і на Благовіщення точно можна їсти рибні страви.
Дякую, тепер і я буду знати