Неймовірно пухке і смачне тісто для печених булочок,пиріжків та особливо
пампушок на кислому молоці,яке довго не черствіє,але маю сумнів що у Вас щось залишиться)))
Для смажених пиріжків краще підходить
швидке дріжджове тісто.
Потрібно для тіста:
- Кисле молоко 250 мл
- Олія 100 мл
- Цукор 3 ч.л.
- Сіль 1 ч.л.
- Борошно 3 скл.
- Дріжджі швидкорозч. 11 г
До кислого молока(кефіру) додати цукор,сіль та олію.
Просіяти борошно та додати дріжджі.
Замісити м'яке тісто та залишити в теплому місці.
В мене тістом займається хлібопіч.
Тісто має підійти та збільшитися в 3-4 рази.
Обім'яти тісто та розробляти для випічки пиріжків,булочок чи
пампушок до борщу.
Дати виробам з тіста підійти,змастити олією чи молоком та випікати при 200 град.
Тісто після випічки дуже м'яке, пористе і пухке з хрусткою скоринкою.
Вдалої Вам випічки!
Комментарии
следить за комментариямиИннуль, точно знаю что отличное тесто! Я теперь тоже часто его в хлебопечке делаю, разленилась совсем
Это полезная лень,хлебопечка с тестом не подведет и сделает все как надо и выдержит температурный режим... а то раньше бегала,как потерпевшая, с миской теста по квартире,где потеплее, духовку грела и т.д. Вот у меня недавно ведро заклинело,от старости..ну я правда ему еще немного помогла,в посудомойке помыла))) так для меня трагедия была,пока новое не пришло!