Спробуйте гарбузово-кукурудзяні пончики "аля донатси"! Для цього беремо кукурудзяне борошно змішуємо із розпушувачем для тіста...
Інгрідієнти:
- гарбузове пюре 480 г
- кисле молоко або кефір 115 г.
- яйця 1 шт.
- олія соняшникова рафінована 85 г.
- цукор 250 г
- харчова сода 0,5 ч
- сіль 1/4 ч.л.
- борошно 320 г.
- розпушувач до тіста 2 ч
- висівки 3 ст. л.
Гарбузове пюре, кисле молоко, соду, сіль, цукор, олію змішуємо, взбиваємо на кухонному комбайні або міксером на низькій швидкості (можна і вручну), я робила погружним блендером.
Всипаємо сухі інгрідієнти
Додаємо висівки
І змішуємо
Ось такої густоти тісто. Тісто заливаємо у форми ложкою для морозива чи столовою ложкою
Тісто заливаємо у форми для випічки донатсів і випікаємо 10-15 хв
Смакуйте на здоров'я . Донатси готували разом з донечкою.
Комментарии
следить за комментариямиЗнаете чем меня удивить ! Уважаю ручную работу и творчество , особенно детское
Добро пожаловать на Chef.com.ua
Дякую. Донечка старалася — це її перша участь і перемога у конкурсі
Я так зрозуміла, що були складності з додаванням рецепту
Необхідно обирати "Шаг рецепта"
Блок "Інгрідієнти" обираємо лише один раз, як правило! Виключення коли описуємо наприклад торт і окремо хочемо прописати про інгрідієнти до тіста і окремо до крему
Подивіться будь-ласка, я правильно зрозуміла та дописала про висівки
Ще раз продивіться по всьому тексту, будь-ласка, нічого не пропущено?
Дякую. За підказки як додати уточнення у рецепт, щоб усе було на місці?
Редактировать рецепт на сайте можно первые сутки, в дальнейшем если правок не много, можете написать в комментариях — я добавлю ! Или администратор сайта может отправить ваш рецепт в черновики и в ваших черновиках вы сможете исправить сами .
Какой вариант больше подходит?
Давайте тоді в чорновики — зараз виправлю. Дякую