Дуже смачний та простий в приготуванні пиріг.
Ингредиенты
- яйця 3 шт.
- цукор 200 г.
- кефір 220 мл.
- олія 95 мл.
- борошно пшеничне 350 г.
- розпушувач тіста 2 ч.л.
- мак 50 г.
- абрикоси
Яйця з"єднати з цукром і збити до світлої пишної маси.
Влити кефір і олію. Знову збити.
Додати борошно і розпушувач, мак.
Перемішати. Тісто має бути трошки густіше чим на оладки.
Зверху половинки абрикос.
Випікати при 180С приблизно 50 хвилин.
Комментарии
следить за комментариямиКлассный пирог. Люблю выпечку с абрикосами и очень часто пеку. Спасибо.
Дякую,Cвітлана
Рекомендую спробувати цей пиріг,бо він дуже смачний
З маком все люблю
кефір є... сьогодня сирна запіканка зт вишнями, а завтра можна і твій спекти, бо з середи вже на дієті... Дякую!
Ще ніколи не поєднувала абрикоси із маком, цікаво і, мабуть дуже смачно
.
Це дуже смачне поєднання
Рекомендую спробувати
Доброго дня. Підкажіть будьласка, чи можна цей пиріг спекти зі сливами чи грушами?
Доброго дня. Я особисто не пробувала, але думаю, що можна) Бажаю удачі!