Дуже смачний та простий в приготуванні пиріг.
Ингредиенты
- яйця 3 шт.
- цукор 200 г.
- кефір 220 мл.
- олія 95 мл.
- борошно пшеничне 350 г.
- розпушувач тіста 2 ч.л.
- мак 50 г.
- абрикоси
Яйця з"єднати з цукром і збити до світлої пишної маси.
Влити кефір і олію. Знову збити.
Додати борошно і розпушувач, мак.
Перемішати. Тісто має бути трошки густіше чим на оладки.
Зверху половинки абрикос.
Випікати при 180С приблизно 50 хвилин.
Комментарии
следить за комментариямиКлассный пирог. Люблю выпечку с абрикосами и очень часто пеку. Спасибо.
Дякую,CвітланаРекомендую спробувати цей пиріг,бо він дуже смачний
З маком все люблю кефір є... сьогодня сирна запіканка зт вишнями, а завтра можна і твій спекти, бо з середи вже на дієті... Дякую!
Ще ніколи не поєднувала абрикоси із маком, цікаво і, мабуть дуже смачно.
Це дуже смачне поєднання Рекомендую спробувати
Доброго дня. Підкажіть будьласка, чи можна цей пиріг спекти зі сливами чи грушами?
Доброго дня. Я особисто не пробувала, але думаю, що можна) Бажаю удачі!