Дуже смачні рогалики, тісто виходить дуже ніжне та мяке.Начинка може бути люба, в мене того раз мак.
Ингредиенты
- борошно (+-) 1,5 стакан(-a, -ов)
- яйця 1 шт.
- цукор 50 г.
- сметана 4-5 ст. л.
- мед 1 ч.л.
- розпушувач тіста 2 ч.л.
- щіпка солі
Перемішуємо всі інгредієнти, готуємо тісто.
Тісто розділити на 2 рівних частин. Кожну частину розкачати в коло і розрізати його на 8 сегментів. На широкий край викласти 1 чайну ложку начинки і сформувати рогалик. В мене сьогодні макова начинка.
І в розігріту духовку при 180 градусах, випікаємо до готовності. От і все!
Я деякі змазувала жовтоком, але це не обовязково.
Комментарии
следить за комментариямиВо время поста несколько раз пекла Ваши постные рогалики. Очень удачный рецепт, даже с несколькими подругами поделилась, и рогаликами их угощала. Теперь буду пробовать рогалики на сметане. Надеюсь,что они тоже понравятся.
Дуже приємно. Дякую за довіру Ці рогалики теж досить смачні та легко готуються.
Забрала в КК. Интересное тесто.
Дякую! Тісто досить просте і смачно виходить
Всё-таки наши традиционные рогалики совсем другое дело, не то, что их круассаны. Ну шо там їсти, одне повітря. А це — смак дитинства, ніжні, м'якенькі, ароматні!
Для мене це також смак дитинства Мама і бабуся дуже часто пекли всякі рогалики, горішки, трубочки........завжди кожної неділі були нові смаколики
кусняшки, очень их люблю
Додала в КК.
Давно я не пекла рогаликів))
Дякую