Готувати і випікати потрібно по одному коржу. Розігріти духовку до 180град. Жовтки відділити від білків.
Збити білки з цукром в чистій і сухій мисці (емалірованній або скляній), починаючи з меньших обертів міксера. Коли з'явиться "м'яка піна" капнути 2-3 каплі соку лимону і збивати збільшуючи швидкість.
Білки збивати до густих і еластичних піків.
Якщо білки перебити, то вони почнуть осідати і стануть клаптями,тому слідкуйте і краще не добити,ніж перебити. Поступово додати до білків 1)мак, 2)кокосову стружку, 3)горіхи.
Комментарии
следить за комментариямиХочу-хочу-хочу! Честно говоря, никогда не пробовала безе с маком или с кокосом. Племяшик приедет на каникулы, вот уж разгуляемся!
я тоже не пробовала раньше, мне понравилось...очередной эксперемент удался
Иннуш, а коржи не размокают под заварным кремом?
нет! Они мягкие но упругие, они не безе хрустящее,а просто белковые очень нежные
Шикарный торт! И в составе все то,что люблю. Обязательно попробую приготовить к какому-нибудь празднику. Спасибо за рецепт.
На здоровье! Уверена ,что тортик придется по вкусу
Озадачил горох. В тексте — есть, на фотографиях — нет. )) Спасибо гуглу, разобралась. ))
А где у меня в тексте ГОРОХ?
Там кругом горох.
это тот, что орехи?
Да. ))