Яйця збити з цукром, додати мякий маргарин,муку та порошок до печива, замісити тісто. Воно має получитись приблизно таким як на вареники. Поділити тісто на 5 рівних частин. До двох додати какао.
Готуємо макову масу: мак запарити, перемолоти через мясорубку, додати масло, цукор, крохмаль і збитий в густу піну білок. Все легенько вимішати. Пекти два темні коржі протягом 20 хв. при температурі 180 градусів. Білі коржі пекти з начинками: два з вишнями(вишні у власнім соці),третій корж з маком(викласти тісто в форму і на нього макову масу)-30 хв. при температурі 180 градусів.
Для крему збиваємо масло з вареним згущеним молоком.
Перекладаємо так: білий корж з вишнями перемащуємо кремом, накриваємо темним коржем, знову- крем, на нього білий корж із маком, крем і темний корж, знову - крем і білий корж із вишнями, перевернутий вишнями всередину торта. Зверху заливаємо розтопленим шоколадом. Залишаємо на ніч для просочування
Комментарии
следить за комментариямиМуж бы съел весь!! Спасибо!
и я бы тоже
На здоровя. Мій чоловік теж його обожнює.
Шикарный тортик! Высокий и вкусный!
Ви теж його вже куштували?
Ваш нет, просто уверена что вкусный! У меня тортики с вишней самые любимые, я и сама раные готовлю. Ваш при случае попробую!
Вкусненько и очень красивый разрез
Дякую.
Цікаве поєднання вишні та маку! Повинно бути дуже смачно! А як ви робили коржі з вишнями? Просто поклали вишні на корж? Сахаром не притрушували?
На тісто виложила вишні і все. Пробуйте, це дуже смачний торт.
Дякую!
Как аппетитно выглядит! И на вкус, уверенна, отличный!