Яблучний бісквіт з грецькими горіхами

Автор: Oksana_sadova 11 Декабря 2016
Яблучний бісквіт з грецькими горіхами
Рецепт розраховано для форми 20-22 см. Яблука для бісквіта краще брати кисло-солодких сортів,якщо сорт солодкий, то просто додайте лимонний сік.

Ингредиенты

  • яйця 4 шт.
  • борошно 150 г.
  • цукор 100 г.
  • мед 3 ст. л.
  • терті яблука 180 г.
  • ванілін 1 г.
  • розпушувач тіста 10 г.
  • сіль 1 щіпотка
  • горіхи грецькі 170 г.
Грецькі  горіхи злегка обсмажити, а потім подрібнити в блендері, щоб вийшли дрібні шматочки.
Я блука почистити та натерти га грубій терці.
Яйця розділити на білки і жовтки.
Жовтки розтерти з половиною цукру.
Додати до жовтків терті яблука і мед. Гарненько розмішати.
Всипати мелені горіхи, розмішати.
Додати просіяне борошно разом з розпушувачем і ваніліном. 
Все перемішати до отримання густого тіста.
Додати збиті з цукром білки  і акуратно в кілька прийомів вмішати їх в тісто.
Тісто викласти в форму, яку перед тим застелити пергаментом. 
Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 30-45 хвилин.
Смачного!
50

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 11 Декабря 2016
# 0

у мене сьогодня теж випічка з горіхами

Oksana_sadova 11 Декабря 2016
# 0

Zmeychka 15 Декабря 2016
# 0

Это полноценный яблочно-ореховый пирог получился! Спасибо за вкусную идею, Оксаночка!

Oksana_sadova 16 Декабря 2016
# 0

Яна,дякую

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014