- 500гр. гов'яжої вирізки
- 2 цибулини
- 1 столова ложка виноградного оцту
- 2 пучка зеленої цибулі
- половинка лимона
- оцет
- сіль, перець, приправи
- рослинна олія
Гов'яжу вирізку нарізати шматочками
Скласти в емальований посуд, посолити, посипати перцем і приправами, додати оцет, нарізану півкільцями лук, видавити сік з лимона четвертинки і перемішати.
Головний секрет: маринувати потрібно в емальованому, глиняної або скляному посуді. Ні в якому разі не можна замочувати м’ясо в алюмінієвій каструлі: окису цього металу, вступаючи у взаємодію з м’ясом і рідинами, у кращому випадку зіпсують його смак, а в гіршому – зроблять його отрутою.
Накрити кришкою і поставити в холодильник на 2-3 години.
І все шашлики готові їхати на відпочинок незабудьте взяти собою шампури)
Комментарии
следить за комментариямидобро пожаловать на конкурс, Оляz
Ксюшка) спасибо