Бурякова ікра - це дуже корисна та смачна страва.
Ингредиенты
- буряк 500 г.
- морква 1 шт.
- олія 2 ст. л.
- сметана 1 склянка
- сіль
- цукор
- борошно 1 ст. л.
- оцет 1 ч.л.
Спочатку відварюємо буряк, охолоджуємо його. Потім разом з морквою натираємо на грубій терці.
Додаємо олію, оцет, трошки води , перемішуємо і тушимо під кришкою.
Борошно перемішуємо з сметаною.
Коли овочі будуть готові додаємо сметану із борошном, сіль та цукор за смаком і кипятемо 10 хвилин, помішуючи.
Приймаю участь у конкурсі від ТМ "Жменька".
Комментарии
следить за комментариямидуже люблю страви з буряка, а от ікру зі сметаною не готувала (я все з помідорами) — спробую)
Я також дуже люблю всякі салатики та закуски з буряка, а з сметаною спробуй,думаю, що сподобається