Сake pops - міні-тортики на паличці
Оригінальний та смачний десерт для ваших діток.
Ингредиенты
- для бісквіту
- цукор 120 г.
- яйця 3 шт.
- борошно 3 ст. л.
- крохмаль 2 ст. л.
- сода ¾ ч.л.
- лимонна кислота ¾ ч.л.
- вода ¾ ст. л.
- для крему:
- вершкове масло 70 г.
- згущене молоко 2 ст. л.
- для глазурі:
- шоколад чорний 80 г.
- молоко
- для декору:
- кондитерська посипка 80 г
- палички 17 шт.
Бісквіт :
Яйця збити з цукром. Додати борошно та
крохмаль акуратно перемішати. В окремій
посудині змішати соду та лимонну кислоту, залити водою. Добре розмішати щоб все
розчинилось. Та вилити в яєчно-борошняну суміш. Все добре перемішати та
вилити в змащену маслом та присипану
борошном форму. Випікати в розігрітій до
180 С духовці 15-20 хв. Готовність можна перевірити дерев’яною паличкою.
Готовий бісквіт
подрібнити в крихту.
Крем:
вершкове масло кімнатної температури збити міксером
зі згущеним молоком до однорідної пухкої маси.
Змішати
крихту з кремом додавати поступово, його може знадобитися
менше або більше, ніж вказано,). Повинна вийти ось така маса.
З отриманої маси
зліпити кульки (вагою приблизно 25
г кожна). Поставити в холодильник на 1 год.
Шоколад розтопити.
Паличку занурити в шоколад (це робиться для того, щоб кулька добре трималася на
паличці). Потім паличку
вставити в кульку. поставити на холод на 10 хв. щоб шоколад охолов.
Для глазурі в розтоплений шоколад додати трохи молока, шоколадна глазурь має бути рідка і повинна стікати з кульки.
Кульку занурити в шоколад та одразу присипати посипкою.
Поставити на підставку, для того щоб захолов шоколад. ( я для цього
використовую пінопласт)
Десерт зацікавить не тільки дітей, але і дорослих.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиКрасивий десерт, особливо діткам
Дякую
Классная подача! Очень красивые и вкусные "попсики"!
Дякую