Дуже, дуже і дуже смачний салат!
Готувала 4 дні підряд ... було два манго і навіть більше не експерементувала ))) Тому, хто мене давно знає, це чути дивно ... щоб я готувала один і той самий салат без змін і чотири дні поспіль ))) Але повторюю, дуже смачний салат!
Потрібно для салату:
- Французька гірчиця 1 ст. л.
- Бальзамічний соус 1 ст. л.
- Сік лайма 1 ст. л.
- Оливкова олія 2-3 ст. л.
- Суміш перців(свіжозмелені) 1/6 ч.л.
- Базилікова сіль 1/2 ч.л.
- Пекінська капуста 1 шт.
- Манго 1/2 шт.
- Куряче філе 1/2 шт.
- Солодкий соус чилі 1 ст. л.
Куряче філе порізати, посолити адигейською сіллю та перцем.
Підсмажити курочку до золотавого кольру з обох боків на оливковій олії по 2 хвилини.
Багет порізати на крупні куски. Посипати
базиліковою сіллю і цукром, окропити соком лимону та оливковою олією. Підсушити сухарики в аєрогрилі 8-10 хвилин на 260 град. Сухарики мають бути м'якими всередині та з хрусткою скоринкою зовні.
Пекінську капусту нарізати, додати гірчицю, сіль, перець,оливкову олію та сік лимону. Перемішати.
Манго очистити і порізати кубиком.
Викласти капусту на тарілку, на капусту викласти курочку, манго та добре полити
бальзамічним соусом!
Також на тарілку по краю викласти сухарики і полити їх с
олодким соусом чилі!
Смачного!
Зі "Жменькою" завжди смачніше!
Комментарии
следить за комментариямиОтличный салат! Прям слюнки потекли, как я люблю манго!
Нас манго,как самостоятельный фрукт вообще не впечетлил(слишком насыщеный вкус), а вот в салате просто бомба,понравился всем! Спасибо,Анжелика!
Смачний салатик
Дякую!
Ну все, тепер я хочу салат із манго
А для чого цукор у сухариках?
Цукор для більш красивого кольору, чуть-чуть, але можна і без нього
Ага, мне тоже манго не очень, а вот для салатика надо бы прикупить! В КК (Новый год скоро!)