Гарячий бутерброд або бутерброд в слойці

Автор: richinna 1 Апреля 2013
Гарячий бутерброд або бутерброд в слойці

Чудове смачне рішення бутербродів дітям в школу, на роботу або в дорогу.
Смачні- як гарячими так і холодними, але майте на увазі те, що багато залежить від сиру!

Переводчик Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!

 

 

  Тісто листкове-350г
Ковбаса варена-10 кружочків
Сир ковбасний-10 кружочків
Яйце для змащення
Сіль морська (середня) для посипки
Тісто розкатати в прямокутний пласт.
Викласти з одного краю кружальця ковбаси через 1,5см один від одного, зверху на ковбасу сир.
Сир і ковбаса мають бути однаковими в диаметрі.
Накрити другою половиною тіста, та притиснути між кружальцями ковбаси з сиром.
Вирізати кружкою трохи більшою в діаметрі від бутерброду.

Притиснути краї виделкою.
Змастити яйцем та посипати морською сіллю.

Можна зробити ось такі бутерброди-квіточки чи ковбасу в тісті))))))
Випікати в аерогрилі(духовці) 15-20 хвилин при темп.205-180 град.

Пропоную використовувати саме ковбасний сир, якщо будете їсти бутерброди холодними.

Смачного!

221

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
julinka 1 Апреля 2013
# 0

идея супер!!!!!!! 

richinna 1 Апреля 2013
# 0

Юльча 1 Апреля 2013
# 0

Я щойно ТАК облизувалась!!!! Обожнюю таку випічку! Я робила щось таке подібне, тільки додавала кружальця помідора і сир брала твердий типа "Голландський" чи "Російський". Виходили такі собі "бомбочки", які лопалися, і їсти їх треба було дуже аккуратно .
А немає фото Вашої шикарної "квіточки" в печеному вигляді??? А ще ці бутерброди можна посипати кунжутом чи тмином... Я думаю, вийде цікаво. Дякую за рецепт.

richinna 1 Апреля 2013
# 0

Дякую! я теж робила з помідорою і бринзою з зеленю чи творогом(часником).
Такий варіант з ковбасою і сиром практичніший
квіточки дочка з'їла в першу чергу, я навіть не помітила коли
Кунжут з улюблених посипок, ще можна  льоном... тобто варіантів багато, кому як подобається...
Дякую за прекрасний відгук

JulieSummers 1 Апреля 2013
# 0

Божественно!!!

richinna 2 Апреля 2013
# 0

Спасибо!

Marsella 2 Апреля 2013
# 0

Ти ж подивися краса і смакота яка!  А я своїм роблю гарячі бутерброди хліб, ковбаса, сир, помідори і все в мікрохвильову піч на хвилину. 

+ 555555555, Иннушик!

 

richinna 2 Апреля 2013
# 0

пора менять стереотипы
Спасибо,дорогая Машенька 

Marsella 2 Апреля 2013
# 0

Иннуш, это тебе спасибо за рецепты! 

richinna 2 Апреля 2013
# 0

Zmeychka 2 Апреля 2013
# +1

Очень нравится! Теперь знаю чего напечь на ближайшую вылазку на природу!

richinna 2 Апреля 2013
# 0

надеемся, что она не за горами

Zmeychka 2 Апреля 2013
# 0

У нас, наверное, в эти выходные Уже несколько дней +20...+26 держится

richinna 2 Апреля 2013
# 0

а нам наверное еще недельки две надо подождать... дожди обещают

Zmeychka 2 Апреля 2013
# 0

Весну месяц ждали Так что две недельки — это немного! Главное, чтобы снег опять не пошел...

Marsella 2 Апреля 2013
# 0

Яна — ты на Мальдивах живешь?  +20? У нас снег валит, машину не откопать!

richinna 2 Апреля 2013
# 0

в Мариульдивах))))))))))00

Zmeychka 2 Апреля 2013
# 0

Zmeychka 2 Апреля 2013
# 0

Ну не на Мальдивах, но до моря практически рукой подать У меня некоторые тюльпаны во дворе уже бутоны повыпускали!

Marsella 2 Апреля 2013
# 0

желтые?

Zmeychka 2 Апреля 2013
# 0

Среди ранних и желтые, и белые, и красные есть)))

julinka 2 Апреля 2013
# 0

у нас тоже +20

Zmeychka 2 Апреля 2013
# 0

у вас там вообще пляжный сезон не за горами!

Marsella 2 Апреля 2013
# 0

Мариуполь? На берегу Азовского?! ааааааааа  +20?!

Zmeychka 2 Апреля 2013
# 0

Рядом с Мариуполем, в 20-0 минутах езды машиной))) Мы с него "сбежали" пару лет назад

ilonka 3 Апреля 2013
# 0

очень хорошее решение для путешествия!

helenlob 22 Апреля 2013
# +1

Спасибо большое за такую простую и оригинальную идею! "И в пир, и в мир" годится. Вкусно и красиво.

richinna 23 Апреля 2013
# +1

На здоровье!всегда рада

Юльча 26 Мая 2013
# +1

Звітую про приготування! Така смакота вийшла!

Зверху посипала тмином! Щодня брала на обід на роботу — колеги зацінили! Дякую за рецепт!

richinna 26 Мая 2013
# 0

Дякую за звіт!
Незабаром, очікуйте ще один вид бутерброда в тісті

Юльча 26 Мая 2013
# 0

Чекатимемо з нетерпінням! Вже у передчутті чергового шедевра від Richinna!

julinka 26 Мая 2013
# 0

да что-то она разленилась совсем, Инна, давай новые шедевры

richinna 26 Мая 2013
# 0

ну чё ты начинаешь?! и какие там шедевры 
пошел сезон пикников, я "по просьбе друзей" готовлю им на пикники всякие разные вкусности, а они на углях доводят до готовности

julinka 26 Мая 2013
# 0

ох и повезло друзьям

richinna 26 Мая 2013
# 0

Надо же на ком-то испробовать идеи
У меня после Встречи в честь 5-ти летия ШефПовара появилась смелость и понимание по  поводу " блюда для пикника"

julinka 26 Мая 2013
# 0

вкуснечко вышло

димон12 1 Июля 2013
# 0

супер

Marsella 1 Июля 2013
# +1

Дмитрий, никак Вы ли здесь?

Marina-Kalinina 7 Октября 2013
# 0

Очень практичные бутербродики! В поедзки они незаменимы!

richinna 7 Октября 2013
# 0

Спасибо! Рада,что пришлись по вкусу

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014