Тим, хто любить кукурудзу, пропоную приготувати млинці з кукурудзяним смаком.
Готуються налисники з кукурудзяного та пшеничного борошна,мають кукурудзяний аромат. Можна загорнути в млинці будь яку начинку і запекти налисники в духовці.
Потрібно для кукурудзяних млинців:
- Молоко кисле(кефір) 250 мл
- Молоко свіже 250 мл
- Вода (окріп) 250 мл
- Борошно кукурудзяне 1 скл.
- Борошно пшеничне 1,5 скл.
- Яйце куряче 2 шт.
- Цукор 3 ч.л.
- Сіль 1 ч.л.
- Сода 1 ч.л.
- Олія 2 ст. л.
Кисле молоко змішати з свіжим,додати сіль та цукор, і прогріти до 40 град.
Додати кукурудзяне та пшеничне борошно,перемішати, щоб тісто було без грудочок, влити олію.
Закип'ятити воду, погасити в окропі соду та тоненькою цівкою влити в тісто постійно швидко помішуючи. Тісто виходить рідким дуже, як
для ажурних млинців,але це нормально.
Смажити млинці на розпеченій сковороді змащеній пензликом з олією.
Налисники спочатку виходять хрусткими,а потім стають м'якими,коли млинці складаються один на другий.
Для начинки потрібно:
- Яйце куряче(варене) 4 шт.
- Тунець консервов. 1 баночка
- Гриби консервов.(в олії) 2-3 ст. л.
- Зелена цибуля 4-5 шт.
- Майонез домашній 1-2 ст. л.
Порізати зелену цибулю,додати гриби та тунець, все перемішати.
Порізати варені курячі яйця і додати до начинки для налисників майонез.
На кукурудзяні млинці викласти по 1-1,5 ст.л. начинки та загорнути.
Скласти кукурудзяні налисники з начинкою на деко застелене пергаментом і змащене маслом.
Змастити зверху сметаною- загорнуті кукурудзяні млинці з начинкою.
Посипати кукурудзяні млинці тертим сиром і запікати кукурудзяні налисники 15 хвилин при 200 град.
Подавати кукурудзяні налисники запечені з начинкою гарячими.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиКукурузные блины готовила, а начинку такую — никогда. Очередной твой рецепт полетел в мою КК! Спасибо, Инночка!
я что-то кукурузные раньше не готовила,хотя кукурузу очень люблю! А начинка это из того что было в холодильнике))) больше похожа на салат и можна прото заворачивать в свежие блины и не обязательно запекать
так запеченными же вкуснее...
таки да