Квіти цукіні в клярі

Автор: richinna 20 Июля 2018
Квіти цукіні в клярі
Є дуже багато видів їстівних квітів, які переважно можна їсти сирими. Квіти цукіні, кабачка чи гарбуза я всеж таки більше люблю в гарячому вигляді. Для смаження краще брати квіти "пустоцвіти- хлопчики" 

Потрібно:

  • Квіти цукіні ( кабачків, патисонів, гарбуза) 12
  • Яйце куряче 1
  • Борошно пшеничне 3
  • Сіль, спеції за смаком
  • Молоко або вода за потребою
  • Олія для смаження
Яйце добре збити з дрібкою цукру, додати борошно сіль і спеції, добре розмішати. 
Розвести кляр молоком чи водою. Кляр не має бути густим, інакше Ви не відчуєте смак самих квітів. 
Кляр має тільки злегка покрити квітку. Обмакувати помиті і просушені квіти в кляр, добре струшувати і кінчік закрутити по спіралі.
На розпечену сковороду  злегка змащену олією викладати квіти цукіні в клярі і на повільному вогні смажити з обох боків по 1-2 хвилини. 
Смажені квіти цукіні краще смакують в гарячому вигляді, тому їх бажано подавати на прогрітих глиняних тарілках. 

Живіть смачно! 
15

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014