Швидкий та простий в приготуванні манник з маком на кислому молоці з кукурудзяно-цитрусовим смаком. Довго не черствіє.
Також можете приготувати дуже смачний і маковий
пляцок Маковичок
Потрібно на форму діаметром 17 см:
- Манка 1 скл.
- Кисле молоко (кефір) 1,5 скл.
- Мак 2 ст. л.
- Цедра лимона+апельсина 1 ст. л.
- Родзинки 1 ст. л.
- Ваніль дрібка
- Кукурудзяне борошно 1/2 скл.
- Джем 1 ст. л.
- Яйце (велике) 1 шт.
- Цукор 150-200 г
- Розпушувач 1 ч.л.
Манну крупу змішати з кефіром чи квасним молоком
Додати до манки з кефіром мак(сухий)
Цедру лимону та апельсину
родзинки,та все вимішати.
Додати до манного тіста кукурудзяне борошно.
Змастити форму для кексу вершковим маслом та вилити тісто.
Випікати манник з маком та кукурудзяним борошном при 200 град. 30-40 хвилин до готовності,я випікаю в хлібопічці.
Манник з маком виходить вміру мокрим,смачним і запашним.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариями