Потрібно:
- Тісто лискове або за смаком
- М'ясний фарш з ріпчсатою цибулею 150 г
- Кисломолочний сир(творог) 250 г
- Вершки(якщо сир не жирний) 1 ст. л.
- Сіль,перець,зелень(зелена цибуля) за смаком
Бутербродницю змастити олією.
Всі інгредієнти для начинки вимішати до однорідності.
Кусок тіста розкачати по велечені бутербродниці.
Я використовую пластину від грилю.
Намотати тісто на качалку та перенести в бутербродницю.
Викласти начинку на тісто
Накрити ще одним листком тіста.
Випікати пиріжки в бутербродниці до золотавого кольору.
Розрізати пиріжки ножем для піци.
Дуже смачні і соковиті, листкові пиріжки.
Листкові пиріжки з бутербродниці з соковитою начинкою із кисломолочного сиру,м'ясного фаршу та цибулі, смакують і гарячими і холодними.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариями