У нас залишилось картопляне пюре, тому приготувала один з улюблених моїх сніданків - солоні сирники.
Ингредиенты
- картопля 2-3 шт.
- сир кисломолочний 300 г.
- яйце 1 шт.
- борошно пшеничне 3-4 ст. л.
- сіль за смаком
- олія для смаження
Картоплю відварити, злити воду і перетворити в пюре. До охолодженого пюре додати сир, яйце й гарно перемішати. Насамкінець додати борошно й посолити до смаку. Знову добре перемішати.
З маси сформувати сирники на присипаній борошном дошці.
Смажити сирники на розігрітій з олією сковорідці, на середньому вогні, з обох сторін до рум'яної скоринки.
Теплими подавати до столу. Смачного!
Сьогодні сирники з картоплею подавала з тушеними в сметані печерицями. А можна просто з натуральним йогуртом або сметаною.
Комментарии
следить за комментариямиЯк же Ваші сирники апетитно виглядають! Ніколи такі не робила, спробую.
дякую))) рекомендую спробувати
Это что-то новенькое! Надо повторить!!! Спасибо
На здоров'я)))